Over

Tweedehands.de-kinderwagens.nl is de Tweedehands Kinderwagens marktplaats van De-Kinderwagens.nl, waar bezoekers kosteloos een tweedehands kinderwagen kunnen kopen of verkopen. Het doel van de marktplaats is het weergeven van een hoogwaardig en uitgebreid aanbod van tweedehands kinderwagens.

Het grote voordeel van de Tweedehands Kinderwagens marktplaats is de wisselwerking tussen het hoofddeel en het marktplaatsdeel van de website. Zo worden tweedehands kinderwagens onder de aandacht gebracht bij mensen die aanvankelijk op zoek zijn naar een nieuwe wagen. Daarnaast kunt u, opzoek zijnde naar (informatie over) een nieuwe kinderwagen, stuiten op een goede tweedehands aanbieding waardoor kosten bespaard blijven.

Ondanks dat wij veel zorg dragen over onze website en de Tweedehands Kinderwagens marktplaats kunnen wij niet garant staan voor de inhoud van de advertenties. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor geplaatste advertenties, levering van aangeboden kinderwagens of enige vorm van schade die ontstaat door het gebruik van de Tweedehands Kinderwagens marktplaats.

Ziet u advertenties die niet op deze marktplaats thuis horen, neemt u dan vooral contact met u op. Als u onjuist door een andere gebruiker bent behandeld, neem dan ook contact met ons op zodat wij deze gebruiker eventueel kunnen blokkeren.