Kinderwagen links

Op deze pagina staan links naar websites die leuk of nuttig zijn om te bekijken als je op zoek bent naar een kinderwagen. Als je een leuke link hebt om toe te voegen, neem dan contact op met info@de-kinderwagens.nl.

Quinny
Van origine Nederlandse fabrikant van bekende kinderwagens als de Quinny Buzz, Zapp en Speedi. Quinny kinderwagens zijn populair in Europa, maar worden ook op andere continenten verkocht.

Bugaboo
Fabrikant van populaire kinderwagens als de Bugaboo Cameleon, Bee en Donkey. De Nederlandse kinderwagens staan voor flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid in het drukke stadsleven.

Joolz
De Joolz Day is een relatief jonge kinderwagen, ook van Nederlandse komaf. Joolz heeft ergonomie en design hoog in het vaandel staan. Bij de Joolz Day is dan ook extra rekening gehouden met lange ouders.

Mutsy
Mutsy is de huidige naam van de onderneming Mutsaerts, een Nederlands bedrijf die al sinds 1937 kinderwagens produceert.

Stokke
Met name bekend van de Stokke Tripp Trapp. Maar het Noorse bedrijf begeeft zich met de Stokke Xplory ook op de kinderwagens markt. Ergonomie en contact tussen ouder en baby zijn belangrijk voor Stokke.

Koelstra
Koelstra produceert al sinds 1934 kinderwagens. Ook tegenwoordig zijn Koelstra kinderwagens populair, met duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak als belangrijke speerpunten.

Maxi Cosi
Bekend van de autostoeltjes, maar Maxi Cosi biedt ook verschillende kinderwagens en buggy’s aan. Uiteraard zijn de kinderwagens te combineren met de Maxi Cosi autostoeltjes.

Topmark
Topmark produceert originele kinderwagens met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Easywalker
Sportieve kinderwagens van Nederlandse afkomst.

Kinderwagens op Testfreaks.nl
Lees beoordelingen en reviews van alle type kinderwagens, afkomstig van verschillende websites.