Baby links

Baby op Komst
Goede website met veel informatie rondom de zwangerschap, alles geschreven door verloskundigen. Daarnaast bieden ze een aantal leuke producten aan, zoals een zwangerschapskalender. Baby op Komst heeft tevens een uitgebreid forum waar je vragen kan stellen.

Baby Wikipedia
De Wikipedia pagina over baby’s, met informatie over onder andere voeding, verzorging en gezondheidszorg.

Geboortekaartjes.nl
Website met heel veel verschillende soorten geboortekaartjes over diverse onderwerpen. Kaartjes zijn gemakkelijk te sorteren of te vinden op stijl, onderwerp, figuren enzovoorts.

Baby Zonder Grenzen
Onderdeel vaan Artsen zonder Grenzen. Als je zwanger bent kan je op verschillende manieren geld inzamelen voor een baby die wordt geboren in een minder welvarende plaats. Zo kan je als kraamcadeau een gift aan Baby zonder Grenzen vragen, of tegen een kleine betaling je eigen babypagina beginnen.

Kindermedicatie
Informatie over verantwoord gebruik van medicatie voor jonge kinderen.

Zwangerschapsforum
Groot forum over alles voor, tijdens en na de zwangerschap.

Babynamengids
Website met een groot overzicht van babynamen. Je kan verschillende lijsten bekijken met populaire jongens- en meisjesnamen.

Kleertjes.com
Kleertjes.com heeft een heel groot aanbod van baby- en kinderkleding. De site is erg overzichtelijk, en alle kleding is gerangschikt op leeftijd.

Baby lichaamstaal
Omdat baby’s nou eenmaal niet kunnen zeggen wat ze voelen of willen, is lichaamstaal erg belangrijk. Lees op lichaamstaal.nl informatie over de lichaamstaal van je pasgeboren kind, zodat je deze beter leert begrijpen.

Opvoedadvies.nl
De meest uitgebreide website als het gaat om opvoedadvies. Voor kinderen van elke leeftijd.

Samenkramen
Samenkramen de website voor zwanger Nederland. “Ontspannen bevalt het best”.

Mijn Zwangerschap Dagboek
Op Mijnzwangerschap.nl is het mogelijk om een dagboek bij te houden om alle memorabele momenten tijdens de zwangerschap vast te leggen. Het dagboek wordt digitaal bijgehouden, en na de geboorte gedrukt en in full colour thuisgestuurd.